Branch Erkend

Opleider worden...

Het Nagelgilde wil het ambacht Nagelstyling naar een hoog en professioneel niveau brengen. Dit start bij een goede, professionele en gedegen opleiding. Er zijn geen officiële wettelijke eisen om opleider te worden, hierdoor kan iedereen zichzelf opleider noemen. Door het Branche Erkende Opleider keurmerk van Het Nagelgilde weet de cursist dat hij kiest voor een gedegen en professionele vakopleiding.

Waarom branche erkend opleider worden?

Het Branche Erkend Opleider keurmerk is het enige keurmerk specifiek voor opleiders in het vak nagelstyling. Hiermee straalt een opleider kwaliteit uit naar de potentiële cursisten. Branche Erkende Opleiders worden duidelijk geprofileerd op de website van Het Nagelgilde door onder andere een eigen pagina. Hierdoor onderscheidt de opleider zich in de markt. Cursisten van deze Branche Erkend Opleider kunnen met aanzienlijke korting lid worden van de vereniging. Verder kunnen Branche Erkende Opleiders op elkaar terugvallen voor het uitwisselen van informatie en kennis. Enorm veel voordelen dus!

Hoe werkt het?

Wil jij Branche Erkend Opleider worden? 1. Dien je aanvraag voor erkenning in bij het secretariaat: info@nagelgilde.nl. 2. Deze zullen jouw inschrijving bevestigen en een aanmeldingsformulier sturen. 3. Er zal dan een afspraak worden gemaakt om de audit uit te voeren. Bij een positieve uitslag ontvang je het muurschild ‘’Branche Erkend Opleider’’ en kun je gebruik maken van alle bijbehorende voordelen.

Belangrijk om te weten

Branche erkende opleiders... Zijn geauditeerd; Hebben een aansprakelijkheidsverzekering; Moeten aan strenge kwaliteitseisen voldoen, zoals een minimaal aantal lesuren, leveringsvoorwaarden, een goed uitgeruste werkplek en een maximaal aantal cursisten per groep; Leiden hun cursisten op voor een uniform merkonafhankelijk landelijk examen; Kunnen terugvallen op een complete examenstructuur en lesmethode; Krijgen extra korting op Naillevel 1 & 2 (onafhankelijk lesmateriaal); Krijgen korting op Face-to-Face met Doug Schoon. Hier kun je veel nuttige informatie over de ins & outs van alles wat met nagels te maken heeft vandaan halen; Kunnen gezamenlijk optreden binnen de markt; Onderwerpen zich aan een arbitragecommissie, dit geeft zekerheid aan je cursisten; Zorgen er samen voor dat de toekomstige nagelstylist in het bezit komt van een uniform branche diploma; Kunnen nagelstudio’s helpen bij het kwalificeren tot Branche Erkend Nagelstudio; Worden meegenomen in de nieuwsbrief van Het Nagelgilde. Als je aan al deze voorwaarden voldoet, kun je Branche Erkend Opleider worden en ontvang je als uiterlijk kenmerk een schild voor aan je deur of gevel. Je mag dan ook het logo doorvoeren in al je commerciële uitingen. Voor potentiële cursisten ben je dan herkenbaar als een kwaliteitsopleider. Wanneer je meer vragen hebt of behoefte hebt aan een persoonlijk gesprek kun je contact opnemen met het secretariaat, zij zullen een afspraak met een bestuurslid voor je maken.
© COPYRIGHT 2015                                          Nagelgilde   -   p/a Markerkant 10  13D   -   1316 AA   -   Almere    -   info@nagelgilde.nl   -   06 28 28 08 27

Kosten Branche Erkend

Opleider

Om Branche Erkend Opleider te worden, wordt vooraf vastgesteld of je voldoet aan de gestelde eisen. Kun je hieraan voldoen dan volgt een officiële aanmelding bij het secretariaat van de vereniging. Je ontvangt dan eerst een factuur van € 500,00*. Dit bedrag is de bijdrage voor het eerste jaar, hier is ook de fysieke audit bij inbegrepen. In de vervolgjaren bedraagt de bijdrage € 250,00* per jaar. * Exclusief 21% BTW